Den hastigt voksende koncern, First Chair Group, der bl.a. ejer de to reklamebureau-brands Envision og Anew, UX- og content-bureauet GORM Agency og PR-bureauet Harbinger Public Relations, har haft tegnebogen fremme igen.

Denne gang har koncernen købt 60 pct. af aktierne i managementkonsulent virksomheden A-2.

A-2 har siden etableringen i 2001 bl.a. været en af de foretrukne samarbejdspartnere, når ministerier, regioner, kommuner og offentlige virksomheder har stået over for udviklingsopgaver i forbindelse med fx digital infrastruktur, ny arbejdsprocesser, outsourcing og større offentlige licitationer og udbud m.v.

Om målet med opkøbet siger adm. direktør i First Chair Group, Jens F. Kofoed:

- A-2 har – udover en stærk partnerkreds og ledelse - store kompetencer inden for alle områder af ledelse og management. Det er kompetencer, hvor der potentielt er udtalt synergi med de øvrige virksomheder i First Chair Group, og derfor passer A-2 godt ind i gruppen.

Jens F. Kofoed peger især på, at A-2 er stærke inden for det offentlige, hvor de øvrige virksomheder i First Chair Group har en overvægt af private kunder:

- Så på alle måder er virksomheden et godt match.

Partnerne fortsætter uforandret i virksomheden som daglig ledelse, og ifølge Cuno Bille Christensen, partner i A-2, var man ikke i tvivl, da beslutningen skulle træffes:

- First Chair Group udgør den helt rigtige udviklingsmulighed for os. Vi forbliver A-2 med vores egen virksomhedskultur og ledelse, men bliver samtidig en del af en meget stærk gruppe af virksomheder, der supplerer os og udgør et stort potentiale, siger han.

A-2 beskæftiger 31 konsulenter i Danmark og ventes at nå en nettoomsætning på 55 mio. kr. i 2018.