Geelmuyden Kiese (GK) kommer ud af 2017 med en nettoomsætning på 44,09 mio. kr. Det svarer til en vækst på 22 procent. Bureauets langsigtede målsætning er en årlig organisk vækst på 10 procent, og GK er dermed tilbage på sporet efter et udfordrende 2016.

GK fik et overskud før skat på 1,55 mio. kr., hvilket svarer til en positiv margin på seks procent og en markant forbedring af resultatet i 2016.

– Vi er meget tilfredse med resultatet for det forgangne år. Vores investeringer i styrkede kreative og digitale kompetencer har givet gode resultater, siger Janna Sundewall, administrerende direktør i GK Danmark.

– Desuden har vi arbejdet endnu mere målrettet indenfor de brancher, hvor vores rådgivere har deres spidskompetencer, og det kan i høj grad ses på resultatet. 

– Strategien har betydet, at mange kundeforhold har udviklet sig til at blive endnu større og længerevarende, og vi har desuden fået flere nye og store kunderelationer, særligt indenfor vores nye satsningsområde, som er rådgivning af finansielle virksomheder og finansiel kommunikation.

Ny partner i Danmark

Siden 2016 har der været en markant stigning i bureauets danske og udenlandske kunder inden for den finansielle sektor og finansiel kommunikation i forbindelse med eksempelvis store virksomhedstransaktioner. 

Som direkte konsekvens af dette er bureauets direktør for Corporate og Financial Communication ved årsskiftet indtrådt i Geelmuyden Kieses partnergruppe. Christian Grønning er dermed den fjerde danske partner i Geelmuyden Kiese Gruppen.

Partnerkredsen i Danmark består derudover af Maria Steno, Karne Lykkebo og Janna Sundewall.

Nøgletal

Geelmuyden Kiese A/S

Mio. kr.                              2017/ 2016

Nettoomsætning:            44/ 36

Bruttofortjeneste:           26/ 21,6

Resultat før skat:             1,5/ -1,4

Årets resultat:                  1,2/ -1,2

Antal medarbejdere:      36/ 35