WPP-selskabet Grey, der i Danmark rummer reklamebureauet UncleGrey, produktionshubben GreyWorks og PR- og PA-bureauet Grey Public, udvider forretningen.

Det sker med et opkøb af designbureauet Low Studios, der fusioneres ind i UncleGrey.

Low Studios, der i regnskabsåret 2017 havde i gennemsnit fem fuldtidsansatte, tager en række medarbejdere med over i Uncle Grey, hvor stifteren, Lars Dyhr, får titel af Executive Creative Director of Design. 

Lars Dyhr, der er en gammel kending i Grey-sammenhæng qua det nu hedengangne designbureau Dyhr/Hagen, som Grey også ejede, kommer til at dele ansvaret for den kreative afdeling med ECD Martin Ginsborg.  

Ny ledelse hos UncleGrey i København

Lars Dyhr bliver også en del af ledelsen i UncleGrey, der i sammenhæng med opkøbet har blandet ledelseskortene på ny.  Det betyder bl.a. forfremmelser til Charlotte Porsager og Josephine Winther-Poupinel. 

De får nu det operationelle ansvar for UncleGrey i København samt hele bureauets kontaktafdeling. Begge får titlen Director of Operations & Clients Services. 

Dermed består ledelsen i Uncle Grey fremover af CEO Rolf Bach Christensen, Martin Ginsborg, ECD, Lars Dyhr, ECD of Design, Lars Samuelsen, Chief Strategy Officer & Head of Digital, Jesper Møller, Director of Operations Aarhus samt Charlotte Porsager og Josephine Winther-Poupinel.

Opkøb skal styrke design-kompetencer

Rolf Bach Christensen, CEO i UncleGrey, Grey Danmark og Grey Nordic, forklarer Greys opkøb af Low Studios således:

- Design og identitet, er et område, hvor vi ser stor efterspørgsel hos vores kunder. Vi har i den forbindelse haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Lars Dyhr på flere af vores kunder, siden han blev selvstændig, lyder det fra ham i en pressemeddelelse.

- I takt med, at Lars er kommet tættere på både bureauet og kunderne, føles det som et meget naturligt skridt for os. Han kommer til at danne front-duo med Head of Art, Michael Mandrup, og vil dermed styrke vores allerede stærke design-kompetencer in-house, fortsætter han.

Om den nye operationelle ledelse i Uncle Grey i København siger han:

- Vi har foretaget de nødvendige ændringer i ledelsen, der skal tage os videre på vores ambitiøse rejse. Josephine og Charlotte har begge igennem deres respektive karrierer hos UncleGrey været fantastiske til at skabe resultater for vores kunder og bidraget til en positiv udvikling af deres forretning, og jeg er overbevist om at de kan overføre det til den operationelle ledelse af vores københavnske kontor, slutter Rolf Bach Christensen.