På den kreative bureaufront samarbejder SAS i dag med North Alliance - bestående af &Co i Danmark, Åkestam Holst i Sverige og Los&co i Norge - men nu kommer endnu en nordisk bureaukonstellation ind i varmen hos luftfartsselskabet.

Det drejer sig om PS Communication, der ifølge svenske resume.se har vundet en rammeaftale med SAS om at stå for selskabets events - som fx kundeevents, lanceringer, sponsoraktivering og messer i Danmark, Sverige og Norge.

Gennem det seneste år har bureaugruppen allerede stået i spidsen for enkeltstående events for SAS, men nu er samarbejdet altså formaliseret i en mere fast aftale.

Stefan Hedelius, der er VP Global Marketing hos SAS, siger til det svenske nyhedsmedie, at man er meget glade for samarbejdet:

- Vi præsenterer mange spændende nyheder fra SAS netop nu, og PS Communication kommer til at hjælpe os med arrangementer, der kræver både kreativitet og praktisk udførelse. De kender vores brand godt, eftersom vi har arbejdet sammen tidligere, og derfor ved vi, at de kan levere løsninger, der passer til vores behov.