Rekrutteringsbranchen i Danmark består af 1100 agencies og 8500 individuelle konsulenter, som alle ønsker at vinde flere opgaver. Deecidos mission er at hjælpe virksomheder med at få de rette leverandører på individniveau, når der er behov for hjælp fra et rekrutteringsbureau. 

Deecido er en hybrid mellem Linkedin og Trustpilot, hvor virksomheder kan få et transparent overblik over de individuelle leverandører, som matcher opgaven bedst og træffe forretningskritiske beslutninger på et oplyst og databaseret grundlag. 

Det tager blot et par minutter at oprette en uforpligtende opgave på platformen, og på 3 arbejdsdage leverer Deecido de 3 bedste tilbud fra markedet.

Fordele ved at bruge Deecido:

  • Få de bedste tilbud fra de mest egnede rekrutteringspartnere til dine rekrutteringsopgaver. Estimeret besparelse 15-25%*
  • Få 2-3 måneders længere garanti på ansættelsen, hvor din rekrutteringspartner rekrutterer en ny kandidat, helt gratis, hvis stillingen skal genbesættes*
  • Få standardiserede forretningsbetingelser, så du ikke skal forholde dig til mange forskellige tilbudsvilkår.
  • Sammenlign de 3 bedste tilbud på parametre som pris, kvalitet, garanti, leverancetid i et smart og overskueligt layout, som eksempelvis dette her deecido.com/sammenligning-af-tilbud/
  • Se videopræsentationer, referencer og dokumenteret erfaring fra de 3 tilbudsgivere og træf bedre beslutninger.
  • Få adgang til spændende analyser og statistikker om leverancekvalitet, kandidatoplevelser, frbrug mm.
  • Læs mere om Deecido på deecido.com


* Baseret på gennemsnitsbesparelse for Deecido kunder i 2022-2023.

Medlemstilbud:
Normalprisen for Deecido Premium er 4.900 kr. pr. opgave. Som medlem af Dansk Markedsføring, er dette gratis de første 12 måneder.

Sådan gør du:
Indsend jobbet på via formularen her hos Deecido på få minutter og angiv ”Dansk Markedsføring” i feltet ”besked”, så sikrer vi, at din virksomhed registreres gratis.

For at se indholdet skal du acceptere cookies.

Opdater dine indstillinger