Det Aarhus-baserede kommunikationsbureau U Agency bliver nu en del af FRIDAY.

– Vi har tidligere leget med tanken om at sejle samme båd og har i flere år suppleret hinanden på mange opgaver. Nu er timingen rigtig, og derfor har vi endelig fået papir på hinanden, lyder det fra Lars Bo Kirk, administrerende direktør i FRIDAY, i en pressemeddelelse.

U Agency har eksisteret siden 2007, og det seneste halve år har Peter Freisner Johansen, stifter og ejer af bureauet, brugt på at gøre forretningen klar til at blive en del af FRIDAY.

Bureauet havde ifølge årsregnskabet for 2018 i gennemsnit syv fuldtidsbeskæftigede, men der følger ikke andre kollegaer med over i FRIDAY end stifteren selv. 

– Nu får jeg med et slag 25 nye kolleger og en kompetencebank inden for kommunikation, som ingen andre i Danmark kan matche.

– Så derfor er det klart, at mulighederne for at løfte spændende og vigtige forandringsprojekter er blevet styrket markant, siger Peter Freisner Johansen, der bliver seniorrådgiver i FRIDAY. 

Ifølge Mikael Baden, partner og seniorrådgiver i FRIDAY, ”ligger det i kortene”, at Peter Freisner Johansen på sigt kan blive partner i FRIDAY, der i dag har 10 af slagsen. 

U Agency har de seneste år specialiseret sig i forandringsprojekter og strategiprocesser, og bureauet har blandt andet modtaget PR-prisen i forandringskommunikation for sit arbejde med Billund Lufthavn. 

Det samme projekt har også modtaget Arbejdsmiljøprisen.

Peter Freisner Johansen har næsten 20 års erfaring som såvel bureausiden – blandt andet som President for det internationale PR-netværk 27&More – og fra kundesiden som rådgiver for danske virksomheder og myndigheder, heriblandt Vestas, Billund Lufthavn og Udenrigsministeriet.