Emre Gürsoy er ny topchef hos Agillic, hvor han erstatter Jesper Valentin Holm som CEO. Jesper Valentin Holm får fremadrettet titel af Chief Revenue Officer, CRO.

Det oplyser marketing-virksomheden i en meddelelse fredag.

Emre Gürsoy kommer fra en stilling som COO hos MUST og er tidligere topchef for AdPeople.

Og det er netop erfaringen med international ekspansion fra tiden i AdPeople, der fremhæves af Johnny Henriksen, tidligere mangeårig DDB Danmark-CEO og nuværende bestyrelsesformand for Agillic, som baggrund for valget af Emre Gürsoy som ny CEO.

– Agillic er trådt ind i en ny strategisk vækstfase, der kræver nyt, erfarent lederskab, lyder det blandt andet fra ham i meddelelsen.

Heri beskriver han også Emre Gürsoy som ”en sjælden kombination af rutineret MarTech-veteran, leder og forretningsmand, der har bevist, at han kan skabe profitable vækstvirksomheder af international kaliber”.

I en anden meddelelse oplyser Agillic, at virksomheden forventer at rejse mellem 20 og 25 millioner kroner i løbet af første halvår af 2020 ved en aktieemission.

Agillic, der forventer at skabe et positivt EBITDA-resultat i 2020, kom ud af 2019 med et driftsunderskud på 15,4 millioner kroner, hvilket er godt fire millioner kroner mindre end i 2018. 

Omsætningen i 2019 landede på cirka 54 millioner kroner, hvilket er en stigning på 38 procent i forhold til 2018.

Emre Gürsoy, der begynder i sit nye job 17. februar, ser frem til at komme i gang hos Agillic:

– Produktet er godt, organisationen meget dygtig. Et fantastisk team af marketers, teknologer, dataforskere og softwareudviklere er på plads. Mit job bliver at orkestrere og eksekvere Agillics vækststrategi og udvide virksomheden globalt samt at sikre en sund bundlinje, lyder det fra ham i meddelelsen.