Kontrapunkt Group, der består af designbureauerne Kontrapunkt og Everland, har hentet flere tunge profiler til gruppen.

Det drejer sig om blandt andre Johan Lawaetz, der er hentet ind som ny COO for Kontrapunkt fra en stilling hos Implement.

Han skal ”blandt andet drive Kontrapunkts vækststrategi, og sammen med Philip Linnemann, Creative Executive Director, styrke Kontrapunkts Creative First approach”, lyder det i en pressemeddelelse.

Derudover har Kontrapunkt Group udvidet på bestyrelsesfronten. Ny mand i formandsstolen for såvel Kontrapunkt som Everland er således Jens Wittrup Willumsen.

Han kommer til designbureauerne med masser af erfaring fra bestyrelsesarbejde hos blandt andre Billund Lufthavn, Ingeniøren, The Index Project og FDM Travel.

Dertil kommer ledende stillinger hos SAS og Mediacom. Og så er han medstifter af rejsesøgemaskinen momondo.

WPP-profil til Everland

Endelig udvides bestyrelsen i Everland med britiske Simon Bolton, der kan skrive en række topstillinger hos bureauer i verdens største reklamekoncern, WPP, på CV’et

– Simon er en stærk tilføjelse i Everlands bestyrelse, lyder det Thomas Gamst, Managing Director hos Everland, i meddelesen.

– De internationale erfaringer vil tilføje kompetencer og viden, som vil ruste os til at udleve vores ambitioner og gennemføre projekter i en endnu større liga, fortsætter han.