Det har taget mere end et år at finde den rette profil til at lede den teknologiske udvikling hos den danske del af det internationale digitalbureau, Publicis Sapient. Men nu er han der.

Navnet er Morten Anderskov, han kommer fra en stilling som Enterprise Architect hos enzym-giganten Novozymes, og han siger om skiftet fra kundesiden til bureausiden:

– På kundesiden, hvor jeg har brugt de seneste fem år, mødte jeg simpelthen for mange konsulenter, hvor jeg tænkte ”det kan altså gøres bedre”. Og det er så det, jeg ser en unik mulighed for at være med til at gøre for vores kunder i Publicis Sapient. 

På bureauet – som i øvrigt hellere kalder sig digital transformationspartner end digitalt bureau – siger adm. direktør Mari-Ann Mortensen om valget af Morten Anderskov:

– Morten har både et konsulent-mindset og et førstehåndskendskab til de udfordringer, vores kunder møder i deres hverdag. Det gør ham til en pragmatisk, konstruktiv problemknuser – og samtidig en utroligt værdifuld rådgiver. 

På jagt efter flere folk

Morten Anderskov fremhæver selv Publicis Sapient stærke teknologiske fundering som baggrund for sit skifte:

– Digital transformation kræver tværgående løsninger, for ingen teknologi kan alene opfylde de behov, vi ser i de store organisationer. Hos Publicis Sapient er der adgang til en bred palette af teknologier og kompetencer, og vi arbejder baseret på moderne cloud-løsninger og avancerede værktøjer, siger han og tilføjer: 

– Det lyder måske nørdet, men det betyder, at vi har både muskler og mulighed for at lave løsninger for vores kunder, som gør en reel forskel for deres forretning. Og det gør det rigtig sjovt for mig at være en del af.

Ud over at arbejde på flere af bureauets større B2B-kunder som teknisk lead og rådgiver får Morten Anderskov til opgave at etablere et stærkt teknologi-team på bureauet i København. 

Og det er han i fuld gang med, lyder det – med tilhørende invitation:

– Vi har så mange store og spændende projekter på vej, at jeg kun kan opfordre til, at man kommer ind til en kop kaffe og en snak.