Geelmuyden Kiese har gennem de seneste måneder oprustet markant inden for sportsområdet med ansættelser af blandt andet LIGA-vært Frederikke Wacker, Social Media Manager fra Danske Spil Michael Nielsen og journalist Troels Trads Hansen fra DR Sporten.

Og nu rykker endnu en profil ind for at øge bureauets tilbud om sports- og kulturkommunikation: Det sker med ansættelsen af sportschef på BT Morten Crone Sejersbøl.

Han tiltræder hos Geelmuyden Kiese senest 1. maj og får titel af seniorrådgiver.

- Vi oplever en kraftig vækst af kunder inden for sport, kultur og underholdning. Væksten skyldes ikke mindst, at vi har skabt et stærkt fagligt miljø der tilbyder både medierådgivning, strategiudvikling og content-produktion inden for netop sport, kultur og underholdning, siger Karne Lykkebo, der er partner og ansvarlig for sport og kultur i GK, og tilføjer:

- Det miljø satser vi benhårdt på at gøre endnu stærkere, og det understreger vi nu med ansættelsen af en af branchens bedste og mest respekterede specialister.

Kendskab til sportens aktører

Morten Crone Sejersbøl cand.comm. i dansk og journalistik fra RUC i 2004 og kommer senest fra stillingen som sportschef for BT.

Tidligere har han været ansat fodboldredaktør på BT, ligesom han har været på Jyllands-Posten, InMente, Forza, Ritzau, TV3, og Berlingske. Og i 2016 vendte han tilbage til BT i rollen som sportschef.

- Jeg har udlevet en drengedrøm ved at stå i spidsen for BT. Det har jeg været både glad for og vanvittigt stolt over. Jeg har dog også altid vidst, at jeg skulle prøve noget andet, og det bliver så nu. Jeg har gennem mange samtaler med GK fået et rigtig godt indtryk af stedet, og jeg synes, det er vildt spændende at skulle være med til at opdyrke et helt nyt stykke land, siger han om skiftet.

Hos Geelmuyden Kiese vil Morten Crone Sejersbøl bl.a. kunne bidrage med stort kendskab til den danske sportsverden og dens mange aktører:

- Jeg tror, jeg kan bidrage med en stor viden om sport og ikke mindst med nogle gode kontakter til folk i alle leder og kanter af dansk idræt. Jeg håber også, der er nogle i mit netværk, der vil synes, det kunne være sjovt og givtigt at arbejde sammen med mig i min nye rolle, siger Morten Crone Sejersbøl.

Ud over oprustningen på personfronten inden for sportsområdet har Geelmuyden Kiese fornylig også gjort sig bemærket som partner i Danmarks nye esport-liga.