Charlotte Fischer er ansat som ny direktør for sundhedssektoren i Oxymoron Communications. Her skal hun stå i spidsen for kommunikationsfirmaets ekspansion inden for sundhed, life science og pharma.

Og dermed har konsulenthuset sikret sig den helt rigtige til at lancere firmaets ekspansion inden for sundhed og life science, mener Kresten Schultz Jørgensen, direktør for Oxymoron.

– Vi har i Charlotte Fischer rekrutteret en unik profil med stærke kommunikative evner, indsigt i den politiske verden og sundhedsområdet. Hun har den helt rette kombination af kompetencer i forhold til at opbygge den satsning på life science-sektoren, som vi i samarbejde med vores nordiske bureaupartnere nu går i gang med,”siger Kresten Schultz Jørgensen i en pressemeddelelse.

For Charlotte Fischer er rådgiverjobbet “en fantastisk mulighed for at fortsætte kommunikationskarrieren”, siger hun i meddelelsen.

Har siddet i Folketinget

– Jeg ser frem til at blive en del af ledelsesgruppen i OXY, der er et af Danmarks allermest interessante rådgivningshuse. Firmaet har klare værdier, arbejder aktivt for samfundsforandringer og har i alle sine projekter et fagligt fokus, hvor jeg kan bruge mine erfaringer fra politik, sundhed og energisektoren, lyder det fra den nye direktør.

Charlotte Fischer kommer fra stillinger som bl.a. direktør i Dansk Affaldsforening, chef for bæredygtigt erhverv i den grønne tænketank Concito, og hun har tidligere blandt andet arbejdet som kommunikationsdirektør i brancheorganisationen Forsikring og Pension.

Derudover har hun siddet i Folketinget og regionsrådet i Region Hovedstaden for Radikale Venstre. Hun har ligeledes som fuldmægtig i KL erfaring fra den kommunale verden.

Oxymoron har i dag, blot to år efter sin grundlæggelse, 15 medarbejdere og et budget i 2020 på +15 mio. kr. 

Firmaet har et særligt fokus på infrastruktur, byggeri, energi og uddannelsessektoren. I samarbejde med det svenske bureau Reform Society og norske Kruse Larsen satser man nu også på rådgivning af den danske life science-sektor.