Det aarhusianske reklamebureau Pravda, der for et par år siden foretog et strategisk kursskifte fra full-service til rent B2B-bureau, udvider nu partnerkredsen.

Ind som ny partner træder Malene Korsholm, der har været på bureauet i fem år, først som Project Manager og siden, fra 2015, som Client Manager.

Udvidelsen af partnerkredsen skal bidrage til at cementere bureauets position som markedets foretrukne B2B-bureau, og ifølge Mette Hejl er den nye partnerkonstellation en naturlig forlængelse af det mangeårige samarbejde.

– Malene er Pravda-kvinde med hud og hår, og hun har gennem hele sin ansættelsesperiode gjort en enorm indsats for at udfordre og udvikle vores kunder. Hun er hundredemeter-mester i at spotte præcis, hvordan vi med størst effekt hjælper vores kunder, og hun har gjort et stort stykke arbejde i forhold til at styrke vores position som markedets foretrukne B2B-bureau, siger Mette Hejl og tilføjer:

– Samtidig er hun et super-sympatisk menneske og et virkelig godt match til husets ledelse. Derfor er det helt naturligt, at hun nu indgår i ejerkredsen, siger hun.

Får også ny titel

Som led i partnerudnævnelsen får Malene Korsholm titel som Client Director, og hun ser frem til forsat at bidrage til Pravdas udvikling, der bl.a. skal realiseres via inhouse kompetencer inden for videoproduktion og inbound marketing.

– Jeg glæder mig meget over at indgå i partnerkredsen, for jeg tror fuldt og fast på Pravdas mission om at være branchens foretrukne B2B-bureau. Vi har det helt rigtige fundament for en fortsat spændende rejse med et superstærkt hold af kreative og strategiske kræfter, og vores fokus på brands, leads og salg mærker vi en stor interesse for i markedet, siger Malene Korsholm.

I sin nye rolle vil Malene, der har en kandidatgrad i Marketing fra Aarhus Universitet, fortsat rådgive nuværende og nye kunder om strategisk kommunikation, og derudover vil hun udvikle og implementere Pravdas salgs- og markedsstrategi i samarbejde med den øvrige ledelse.

Pravdas ejerkreds består med udnævnelsen af CEO Mette Hejl, Creative Director Michael Bechara Eg og Client Director Malene Korsholm.