RelationsPeople, der er en del af PeopleGroup, har ved årsskiftet udvidet partnerkredsen med en erfaren rådgiver.

Det drejer sig om 39-årige Sofie Desmareth Riemann, der blev ansat som rådgiver i RelationsPeople i 2013, og som har mere end 12 års erfaring med at rådgive danske og internationale kunder inden for alle områder af public relations.

Sofie er teamleder og kundeansvarlig for en række af RelationsPeoples store kunder og har i de seneste år spillet en central rolle i at udvikle virksomhedens faglige kompetencer og kundeløsninger bl.a. inden for content marketing.

– Vores kunder efterspørger i stigende grad erfarne rådgivere, der med sikker hånd kan anvise brugbare kommunikationsløsninger på komplekse forretningsmæssige problemstillinger. Denne evne har Sofie, ligesom hun har vist viljen til lægge en konstant og kæmpemæssig arbejdsindsats i arbejdet med vores kunder, siger adm. direktør og partner Kristian Eiberg.

Sofie Desmareth Riemann er uddannet cand. comm. i kommunikation og dansk fra Roskilde Universitet, og hun har videreuddannet sig som proceskonsulent fra Rambøll Management samt executive coach fra Coaching Institute.  

Hun har tidligere arbejdet som kommunikationsrådgiver på flere forskellige bureauer, herunder Morsing PR og Dreyer & Kvetny, hvor hun har rådgivet større danske og internationale virksomheder om kommunikationsstrategi og PR.

Partnerkredsen hos RelationsPeople udgøres dermed af Kristian Eiberg, Kristoffer Kej samt Sofie Desmareth Riemann – hertil kommer en Associate Partner i skikkelse af Helle Børglum.