Charlie Tango har rokeret rundt i den øverste ledelse - og har hentet Uffe Henriksen ind som ny Managing Director og chef for Digital Business & User Experience Practice.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Uffe Henriksen kommer fra en stilling som Senior Vice President i Danske Bank, hvor han har ledet strategiske digitale transformationsinitiativer med fokus på kundeoplevelser, automatisering og omkostningsoptimering.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

Hos Charlie Tango afløser han medstifteren af In2media, Andreas Iversen, der har ledet enheden til sin nuværende førende position siden dannelsen af ​​Charlie Tango i juli 2017.

Andreas fortsætter som en del af Charlie Tangos management team i rollen som Executive Adviser med reference til CEO Lars Bjørn Falkenberg, hedder det i meddelelsen.

"Unik position"

Før karrieren hos Danske Bank har Uffe Henriksen haft ledende stillinger hos bl.a. Isobar, DentsuAegis og MEC.

- Med en omsætning på omkring 300 millioner kroner har Charlie Tango bredden og dybden i form af digitale løsninger og tjenester, der giver en unik position i branchen, siger Uffe Henriksen i meddelelsen.

Charlie Tangos CEO, Lars Bjørn Falkenberg, siger at man "i en periode har været på udkig efter en stærk efterfølger til Andreas Iversen som resultat af hans ambition om at gå ind i en mindre operationel og mere strategisk rolle efter mere end ti år som Managing Director."

- Med Uffe har vi fundet et sjældent sæt kompetencer og erfaringer, der spænder over internationalt lederskab og forretningsudvikling, digital, marketing, kreative tjenester såvel som teknologi.

- På toppen af ​​sin brede erfaring som strategisk rådgiver i mange brancher har Uffe praktisk erfaring fra den anden side af bordet i en af ​​Nordens største finansielle virksomheder.  Vi er stolte af at byde Uffe velkommen på vores fortsatte rejse.

Charlie Tango er et helejet datterselskab og forretningsenhed i KMD Group og NEC Corporation, det største IT-selskab i Danmark.

Med det formål at hjælpe brands med at opbygge sammenhængende og omkostningseffektive digitale oplevelser og forretningsprocesser ved at kombinere forretningsstrategi, kreativitet og teknologi beskæftiger Charlie Tango omkring 200 ansatte fordelt på fire lokationer i Danmark og Polen.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.