10. august tiltræder Morten Møller Madsen som ny marketing- og kommunikationsdirektør i Codan. Det sker i forbindelse med en ny strategi og ledelsesstruktur i det danske forsikringsselskab.

Codan siger samtidig farvel til Mette Heering Pontoppidan, som har været kommunikations- og marketingdirektør i Codan i fem år.

Det oplyser forsikringsselskabet i en pressemeddelelse.

– Mette har drevet en række tværgående opgaver i Codan i både Danmark og i Norden og har flyttet marketing og kommunikation rigtigt langt, siger Christian Baltzer, der er CEO i Codan Danmark.

Han fortsætter:

– Hun har ligeledes været med til at eksekvere på en lang række store kampagner inden for sikker online, trafik og senest besøgstjenesten i samarbejde med Ældre Sagen. Jeg vil gerne takke for hendes dedikerede indsats, og ønsker Mette al mulig lykke til i hendes videre færd.

Morten Møller Madsen har tidligere været Executive Vice President, Digital & Marketing i Nykredit, ligesom han har været CMO hos PFA Pension.

– Codan får en stærk kommunikations- og marketingdirektør i Morten, der har en unik digital forretningsforståelse. Han har været en væsentlig del af rejsen med at genskabe Nykredits image, løftet brandet og udviklet det digitale salg. Derfor kommer han også med dugfriske erfaringer, som er yderst relevante for det løft af vores forretning, vi er i gang med, og kan hjælpe med at tage Codan til det næste niveau, siger Christian Baltzer i meddelelsen.