Siden Susanne Lund forlod posten som adm. direktør for det Coop-ejede reklamebureau Republica i februar 2018, har Henrik Kirketerp været indsat som interim direktør.

Nu har Coop så fundet en mere permanent løsning på adm. direktør-posten i skikkelse af Niels Henrik Eriksen. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Coop.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

- Jeg er meget tændt på den rejse, som Republica har været på og de muligheder og udfordringer, som bureauet står over for nu. Jeg glæder mig til at være med til at skabe den fremtidige strategi, og i mine øjne har Republica en helt unik position på markedet, lyder det fra Niels Henrik Eriksen i pressemeddelelsen.

Niels Henrik Eriksen har masser af erfaring fra såvel kunde- som bureausiden. Karrieren begyndte i 2000 hos Kunde & Co, hvor han i 2007 sluttede som Group Account Director.

Derefter stiftede han og fungerede som CEO for ContentCPH, der senere blev fusioneret ind i Charlie Tango under KMD.

I 2010 vendte han tilbage til Kunde & Co. som seniorpartner og direktør, indtil han i 2014 blev hentet til Vestas som ansvarlig for virksomhedens globale brand og marketingaktiviteter. Samme titel fik han i Nets i 2017.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

Der er yderligere en årsag til, at Niels Erik Eriksen nu har takket ja til job-tilbuddet fra Coop.

- Jeg er også tiltrukket af set-up’et med ejerskabet og at have en professionel bestyrelse. At Republica er ejet af Coop giver på den ene side mulighed for at arbejde for familien, hvor man hjælper hinanden, men at man på den anden side skal gøre sig fortjent til det nære samarbejde, siger han.

Lasse Bolander, formand for Coop og Konstellation & Republicas bestyrelse, begrunder valget således:

- Vi har med Niels fundet en ny administrerende direktør, der kan være med til at styrke Republica både strategisk og kreativt. Niels har i den grad vist sit værd både på bureau- og kundesiden. Vi glæder os til samarbejdet om udviklingen af Republica fremover, siger han.

Niels Henrik Eriksen tiltræder i sit nye job 6. maj.