Martin Bochineck har skiftet rollen som CEO for Isobar i Norden ud med stillingen som Global President for bureaugruppen Dentsus digitale bureau Isobar, der har medarbejdere i 45 lande verden over.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

I sit nye job får Martin Bochineck 10 regionale chefer og godt 7.000 medarbejdere under sig, og han bliver dermed en af de højest placerede danskere i den internationale bureaubranche.

Fine resultater

Martin Bochineck satte sig i chefstolen for Isobar i Norden i 2016, efter Magnetix blev købt af Dentsu og fusioneret ind under Isobar-brandet.

Siden er Isobar vokset med tocifrede vækstrater hvert år, og den samlede indtjening er mere end fordoblet.

Det er medvirkende til, at Martin Bochineck nu bliver løftet op som global chef, oplyses det i meddelelsen, hvor Jean Lin, der er global CEO for ”Creative & Experience” hos Dentsu, giver danskeren følgende skudsmål:

– Med Martin får vi et fantastisk forretningstalent med passion for interaktive løsninger i verdensklasse, siger hun. Jean Lin fortsætter:

– Jeg har fulgt Martin, siden vi købte Magnetix, og jeg ser frem til at se, hvordan han vil tage Isobar til det næste niveau på globalt plan.

Mål: At fordoble bureauet

Martin Bochineck selv siger i pressemeddelelsen:

– Jeg er meget glad for at kunne bidrage til den samlede Isobar forretning. Jeg elsker Isobar-brandet og vores position inden for experience-led digital transformation.

Han mener, at Isobar er ”unikke i vores tilgang og har en skala som få kan konkurrere med”.

– Der er sat nogle meget store mål for Isobar fra Dentsus side, dybest set er det ambitionen at fordoble bureauet. Den vækst skal både ske organisk og ved opkøb, her kigger vi på både EMEA, Americas og APAC, siger han i meddelesen.

Ny nordisk og dansk ledelse på plads.

Martin Bochineck vil fortsat være tilknyttet Isobar i Norden, da han bliver ny bestyrelsesformand for Isobar i regionen, hvor Bobby Hollingsworth overtager posten som CEO.

Han kommer til bureauet med en bred international erfaring. Senest har han stået i spidsen for Isobar Melbourne med 250 medarbejdere.

Isobar Danmark får også en ny chefduo i skikkelse af Wendy Wiese Petersen og Jimmi Eriksen.

Wendy Wiese Petersen skal som ny bureauchef tage ansvaret for bureaudriften, mens Jimmi Eriksen bliver administrerende direktør med fokus på forretningsudvikling. 

Den nye ledelsesduo har arbejdet for Isobar (og før det Magnetix) i henholdsvis 14 og otte år.