Christina Rind Helsbro forlader posten som nordisk CCO og partner i Magnetix ved årsskiftet.

Dermed siger bureauet, der i 2016 fusionerede med Dentsu Aegis-bureauet Isobar, farvel til en af dem, der har været med næsten fra begyndelsen i dét, der i dag er et af landets største digitale bureauer.

Fusionen, hvor Dentsu Aegis Networks købte lidt over halvparten af Magnetix, har været med at bringe Christina Rind Helsbro ind som nummer otte på Dansk Brancheanalyses seneste liste over de rigeste bureau-millionærer i Danmark.

Hun har været medejer af bureauet, og den ejerandel udfases over en årrække, forklarer Martin Bochineck, CEO og partner i Magnetix linked by Isobar, der ærgrer sig over, at Christina Rind Helsbro har valgt at sige farvel.

- Det gør mig da ked af det. Vi har arbejdet tæt sammen i mange år, og hun har trukket et enormt læs her i bureauet gennem alle årene. Det ved alle, der kender hende, siger han.

- Nu har hun knoklet i branchen i mindst 25 år og havde lyst til at prøve noget nyt. Det kan jeg kun respektere, siger Martin Bochineck.

Tre partnere har sagt farvel

Dermed følger Christina Rind Helsbro i kølvandet på bl.a. tidligere Magnetix-partner, Rikke Clausen, der forlod bureauet i sommer.

Tre partnere er stoppet i bureauet det seneste 12 mdr. Hvad skal vi lægge i det?

- Ikke det store. Alle har haft deres egne årsager. Vi har været 11 partnere gennem rigtig mange år og der er stadig otte, det kunne man jo også udlægge positivt, siger Martin Bochineck

Har I fundet en afløser for Christina Rind Helsbro?

- Nej, ikke en decideret afløser, men som sagt har vi reorganiseret. Vi har bl.a. fået Bobby Hollingsworth ind i en ny nordisk rolle, ligesom Thomas Sofienberg er hentet ind, slutter Martin Bochineck.

Markedsføring har været i kontakt med Christina Rind Helsbro, men hun henviser til Martin Bochineck. Rikke Clausen har heller ikke ønsket at kommentere sit farvel til Magnetix.