– Nye udfordringer på vej, lyder det på LinkedIn fra Dorte Tandrup, der samme sted fortæller, at hun fredag havde sidste arbejdsdag som VP Nordic Sales & Marketing hos Nordic Entertainment Group.

Dorte Tandrup skriver videre, at hun har fundet ”sit nye eventyr” og derfor har valgt at rykke videre til en helt anden branche.

– From streaming to fashion, som hun skriver, og det betyder, at hun rykker til mode-koncernen Boozt.com inden for et par uger.

Fra bureau til kundeside

Dorte Tandrup begyndte sin karriere hos det fynske reklamebureau Nørgård Mikkelsen som marketingkonsulent, hvorefter hun blev projektleder og til sidst kontaktchef. 

I 2011 blev hun marketing- og kommunikationschef i Telmore og senere afdelingsdirektør for TDC-brandet. 

I efteråret 2015 rykkede hun til det, der dengang hed MTG TV som VP Marketing & Communication, og siden sommeren 2019 har hun været en del af den nordiske ledelse af Viaplay med titel af VP Nordic Sales & Marketing. 

Ledet af tidligere Brøndby-direktør

Boozt-gruppen blev oprindelig grundlagt i 2007, og ledes i dag af CEO Herman Haraldsson, tidligere bl.. OMD- og Brøndby-direktør.

I dag er koncernen børsnoteret og havde i 2019 en omsætning på 3,4 milliarder svenske kroner og et resultat på 55 millioner svenske kroner.