Medstifter og Chief Creative Director Michael Robert har på grund af sygdom valgt at stoppe i bureauet og sælge sine aktier. 

Det oplyser bureauet i en pressemeddelelse.

Heraf fremgår det også, at Heinrich Vejlgaard, Creative Director, øger sin ejerandel og får det fulde kreative ansvar på bureauet, og at Victor Albrectsen Petri, Head of Activation på bureauet siden 2017, indtræder i ejerkredsen.

Partnerkredsen på Robert/Boisen & Like-minded udgøres dermed fremover af CEO og co-founding partner Kim Boisen, Strategy Director Søren Christensen, Heinrich Vejlgaard og Victor Petri.

Kim Boisen ønsker ikke at oplyse prisen for Michael Roberts omkring 30 procents ejerandel i RBLM, eller detaljer om hvem der overtager hvor meget, men han siger til Markedsføring, at man arbejder med en ramme, “som betyder, at Søren Christensen og jeg om to år kommer til at eje 75 procent af aktierne i bureauet.”

10 års MyImage-triumf

Velkommen til Dansk Markedsføring

For at kunne læse vores artikler beder vi dig om at tilmelde dig vores nyhedsbrev - så holder vi dig opdateret med de skarpeste indsigter og branchenyheder direkte i din indbakke. Helt gratis.

Indtast venligst fornavn.
Indtast venligst efternavn.
Indtast venligst korrekt e-mailadresse
Accepter venligst vores betingelser for at tilmelde dig

Er du allerede medlem?