Web-bureauet Co3, der har hjemme i Ikast, opruster på ledelsesfronten med en ny COO (Chief Operation Officer), eller driftschef i daglig tale.

Det drejer sig om Ole Nielsen, som foruden cheftitlen ”får en central placering i bureauets ledergruppe”, lyder det i en pressemeddelelse.

Ole Nielsen kan skrive flere chefstillinger i den danske ERP-branche, bl.a. hos CGI og WM-data, på CV’et.  

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGITGSTE NYHEDER. KLIK HER.

De seneste tre år har Ole Nielsen dog været administrerende direktør for webbureauet MCB.

- Med Ole Nielsen på holdet bliver vi trimmede, lyder det fra Christian Søsted Poulsen, direktør og medstifter af Co3, i meddelelsen.

- Ole får bl.a. ansvaret for vores leveranceapparat og han skal med sine mange års erfaring fra komplekse projekter i ERP-branchen hjælpe med at optimere processer og produktionsflow, fortsætter han.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGITGSTE NYHEDER. KLIK HER.

Christian Søsted Poulsen håber også, at ”Ole Nielsen kan trække på sin bureauerfaring og hjælpe Co3 med at skabe endnu bedre kundeoplevelser”.

Ole Nielsen ser frem til at komme i gang med arbejdet i det 40 mand store web-bureau.

-Jeg har i de senere år fulgt Co3 fra den konkurrerende sidelinje og har altid haft respekt for deres kompetencer og resultater. Og jeg glæder mig til at blive en del af den videre vækststrategi, som er blevet intensiveret, siden Visma købte virksomheden for halvandet år siden, siger Ole Nielsen.

LÆS OGSÅ: IT-KÆMPE KØBER MIDTJYSKE BUREAU