Efter sammenlagt mere end 10 år som Director of Innovation hos først In2Media – siden Charlie Tango – rykker Jesper Arvidson pr. 1. december ind hos Isobar.

Her kommer han som Executive Director – og medlem af Isobars Danmarks Executive Management–gruppe – til at stå i spidsen for ”en af Isobars business units”, oplyser bureauet i en pressemeddelelse.

Dem er der fire af, og hver af dem har en omsætning på 40-70 millioner kroner.

Dermed får Jesper Arvidson det kommercielle ansvar for at drive cirka en fjerdedel af Isobars kunder.

En sjælden profil

Jesper Arvidson kommer fra en stilling som Director of Innovation hos Charlie Tango, og har mange års erfaring i bureaubranchen, bl.a. fra In2media, LBi og Framfab.

Og hos Isobar kalder CEO Martin Bochineck Arvidson ”et oplagt valg”: 

– Det var meget tydeligt at Jesper er den helt rigtige profil for os. Det er sjældent at finde mennesker der tænker både kommercielt, kreativt og innovativt – og som samtidig forstår teknologi, siger han i meddelelsen og tilføjer:

– Vi har bygget vores bureau på lige netop den kombination, og det kan godt gøre det lidt besværligt at rekruttere. Men jeg tror alle, der har mødt Jesper, vil sige, at det mix er lige ham. 

Eksekvere globalt

Selv siger Jesper Arvidson om sin nye arbejdsplads: 

– Jeg synes, Isobars position er virkelig inspirerende – stedet hvor kreativitet, forretning og tech mødes – men det er jo lidt ligegyldigt, hvis man ikke kan bygge det, siger han i pressemeddelelsen og tilføjer:

– Vi kunne nemt blive enige om den strategiske retning, men det der gjorde mig mest interesseret i jobbet var faktisk muligheden for at kunne eksekvere ideer på globalt plan. 

Det betyder også, mener han, at man som konsulent får meget større værdi:

– For næsten uanset, hvad vi rådgiver om, kan vi både bygge og udrulle det i global skala.

Jesper Arvidson tiltræder sin stilling 1. december og indgår samtidig i Isobars Danmarks Executive Management–gruppe.