Jan Duckert, der stiftede et af Danmarks mest kendte reklamebureauer, Wibroe, Duckert & Partners, sammen med Peter Wibroe i 1973, forlader nu bestyrelserne i reklamebureauet We Love People, mediebureauet Orchestra og kommunikationsbureauet RelationsPeople, der alle er en del af PeopleGroup.

Det fremgår af CVR.dk, hvor det også oplyses, at bestyrelsesposterne overtages af Jan Duckerts datter, Marie Sophie Duckert.

Hvad skyldes det?

– Jeg er 72 år, så det er helt naturligt. Det skal ses som led i et generationsskifte, siger Jan Duckert til Markedsføring.

Jan Duckert er fortsat eneejer af PeopleGroup, der blev adskilt fra Wibroe, Duckert & Partners i april 2017, ligesom han fortsat sidder i flere bestyrelser med tilknytning til gruppen, heriblandt We Love Group A/S og PeopleGroup A/S.

Er det ikke lidt vemodigt at sige farvel til bestyrelsen i de tre bureauer?

– Det er tre stærke selskaber, og jeg er sikker på, at næste generation er klar til at træde i karakter, siger Jan Duckert.

PeopleGroup har ejerandele i We Love People, ArtPeople, Orchestra, Danish Cyber Defence og RelationsPeople. Gruppen kom ud af regnskabsåret 2018 med et overskud på 8,5 millioner kroner, en balancesum på 30,9 millioner kroner og med en egenkapital på 28,5 millioner kroner.