Jeanette Fangel Løgstrup forlader med udgangen af november Danske Bank, hvor hun har været siden 2014. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Jeanette Fangel Løgstrup begyndte som koncernmarketing- og kommunikationsdirektør, og det var i den rolle hos Danske Bank, hun i 2017 blev kåret som Årets CMO.

Jeanette Fangel Løgstrup sad på posten frem til maj 2018, hvor hun kom i spidsen for Danske Banks arbejde med samfundsansvar og bæredygtighed som direktør for Societal Impact og Sustainability.

– Jeg har haft næsten seks spændende år i Danske Bank, hvor jeg har haft ansvar for nogle af de allerstørste faglige udfordringer inden for kommunikation, marketing, public affairs og ikke mindst bæredygtighed, lyder det fra Jeanette Fangel Løgstrup i meddelelsen.

Hun kalder det ”en både lærerig og intens rejse i en udfordrende periode for Danske Bank”, og hun er godt tilfreds med bankens arbejde med samfundsansvar og bæredygtighed.

– Vi er nu nået rigtig langt – og er derfor klar til næste fase, som vil handle mere om forankringen ude i den daglige forretning og drift. Det er derfor et naturligt tidspunkt at give stafetten videre, siger Jeanette Fangel Løgstrup.

Modtageren af stafetten er Berit Behring, direktør for Wealth Management og snart også ansvarlig for Societal Impact & Sustainability på tværs af Danske Bank.

– Som en af Nordens største finansielle aktører har vi både et særligt ansvar, men også unik mulighed for at skabe værdi på dette område. Jeanette har gjort en stor indsats i sin tid som ansvarlig for området og har været med til at flytte banken, og jeg vil gerne takke hende for hendes indsats. Jeg ønsker hende alt det bedste fremover, lyder det fra Berit Behring i pressemeddelelsen.

Jeanette Fangel Løgstrup har før tiden hos Danske Bank blandt andet været marketingsvarlig for Baltica Forsikring og Nykredit, ligesom hun beklædt tunge kommunikations- og marketingposter i virksomhedre som Carl Bro og Codan.

Jeanette Fangel Løgstrup er en del af juryen, der beslutter, hvem der skal kåres som  Årets CMO.