Med otte nye netværk giver Dansk Markedsføring nu foreningens medlemmer nye muligheder for at udvikle sig sammen med andre.  

Et af netværkene har titlen ”Kreativitet” og det er Søren Christensen, Partner & Strategy Director, Robert/Boisen & Like-minded, der er netværkschef.

Hvad er marketings største udfordring i 2020, når det handler om kreativitet? 

– At holde fast i og prioritere kreativ kvalitet i en tid, hvor der er stort fokus på data og automation og på at ramme alle med stor præcision. Omnichannel er godt og rigtigt, men hvis du fylder møg ind, så kommer der også møg ud – nu bare ”i alle relevante kontaktpunkter”.  

Hvad kan du med din baggrund og karriereforløb bidrage med? 

– Jeg har været 19 år på RBLM, som MyResearch i 10 år har kåret som Danmarks mest kreative bureau. Jeg har siddet i juryer og vundet awards, nationalt og internationalt, og jeg er dybt engageret i at dokumentere kreativitetens effekt: Blandt andet har jeg skrevet vindercases ved AEA seks år i træk.  

Hvorfor er der brug for det netværk, som du står i spidsen for? 

– Fordi den middelmådighed, vi ser i dag, hænger sammen med, at frygten for at fejle er større end lysten til at vinde. Kreativitet leverer faktisk ifølge en Nielsen-analyse 47 procent af bidraget til salget. Altså salget – ikke bløde metrics, som image og liking. Mange brands og bureauer vil gerne kreativ kvalitet, men mangler måske inspiration. Jeg håber, netværket kan blive et forum, hvor vi spiller hinanden bedre. 

De første netværksmøder bliver afholdt 24. januar 2020 – dagen, hvor The M List lanceres og Årets CMO kåres. 

Hvis du ønsker at blive medlem af et eller flere netværk, så læs mere og tilmeld dig på markedsforing.dk/netvaerk. Eller ring til direktør Thomas Wahl på 22 55 72 44 og tag en snak om hvilket netværk, der passer bedst til dig.