Tina Dejan er netop startet i en rolle som Strategy Director i den danske afdeling af det digitale bureau Valtech. 

Rollen er ny, og opgaven er ifølge bureauet at styre Valtech Danmark i en retning, “hvor kundernes transformationsrejse bliver det centrale omdrejningspunkt for alt hvad bureauet laver.”

Og Michael Krogh- Schlichter, der selv tiltrådte stillingen som adm. direktør for Valtech Danmark i efteråret, ser frem til samarbejdet:

– Tina har den nødvendige hands-on erfaring fra de utallige projekter hun har været med til at scope og levere på den digitale scene. Hun har en unik forståelse for at opbygge de rigtige teams og en solid ledelseserfaring, siger han i meddelelsen og tilføjer:
 
– Og så skal vi ikke glemme at Tina er den sidste brik i vores nye ledelsesteam, som vi nu endelig kan kalde for komplet. 
 
Danmark er langt fremme
 
Tina Dejan kommer senest fra en stilling som Head of Digitalization hos teknologikoncernen Combitech. Før da var hun Director i virksomheden Open Communication og hos Deloitte Digital. Tidligere var hun gennem godt fire år Manging Director i Vertic Danmark.
 
Om sine nye udfordringer siger hun i meddelelsen:
 
– Det handler i høj grad om at være tilstede med de rette kompetencer og services i det vakuum, der ofte opstår mellem udvikling af en overordnet forretningsvision og eksekvering.
 
En proces, der ifølge den nye strategiske direktør skal ske “i et intenst samarbejde med kunderne, hvor blikket i høj grad også skal rettes mod kundernes interne evner til forandring, agilitet, ageren i nye konstellationer og det at møde alle deres interessenters forventninger, i en verden i rivende udvikling.”
 
Men Danmark er ret langt fremme som marked, mener hun:
 
– Og i det hele tager er Norden et ret potent marked. Vi skal have fokus på ”connected experiences”, også på strategisk niveau, som skal transformere Valtech, så vi i endnu højere grad bliver et ”connected agency” og dermed bliver endnu bedre til at understøtte transformationen hos vores kunder.”
 
 
Med ansættelsen er Tina Dejan melder Valtec om et nyt og komplet dansk ledelsesteam.
 
Det består af Michael Krogh- Schlichter ved roret som adm. direktør, Søren Lyager Thingholm, Sales & Marketing Director, Steffen Rasmussen, People & Culture Director – og altså nu medTina Dejan, Strategy Director som den sidste brik.