Det er et kendt herre i medie- og bureauverdenen, der træder ind i bestyrelsen hos det digitale marketingbureau, Kvantum Copenhagen.

Torsten Stiig Jansen, der i dag er associeret partner hos LEAD Agency, har således tidligere været udlandschef, korrespondent og studievært på DR. 

Dertil kommer, at han har været diplomat i Udenrigsministeriet og chef for Public Affairs på den danske ambassade i Washington DC. 

Og Kvantums CEO og Founding Partner, Martin Jagd Graeser, er da også svært tilfreds med forstærkningen.

Det rette internationale vingefang

– Det er netop en person med Torstens internationale vingefang, vi har ønsket til vores bestyrelse, siger han og fortsætter:

– Ecommerce handler i sin essens om at læse udviklingen på en række fronter samtidig, og derfor har vi brug for bestyrelseskræfter, der ser og forstår mere end de fleste. Det er, hvad vi har fået i Torsten.

Også hovedpersonen selv ser frem til samarbejdet: 

– Jeg er stolt over at træde ind i bestyrelsen for Kvantum Copenhagen, siger Torsten Stiig Jansen og tilføjer:

– Digital marketing er et område i kraftig vækst, og Kvantum har opnået en solid position i markedet ved hjælp af stærke værdier og visioner for fremtiden. 

CEO midlertidig formand

Samtidig med Torsten Stiig Jansens indtræden i Kvantum-bestyrelsen sætter Martin Jagd Graeser sig selv midlertidigt i formandsstolen.

Det skyldes, at den hidtidige forman, Jesper Kramer, pr. 1. december er tiltrådt som kommerciel direktør i Aller Media. 

– Et stort tillykke til Jesper og ikke mindst Aller. Vi har haft et godt og konstruktivt samarbejde med Jesper, og vi er kede af at miste ham. Men det nye job indebærer desværre potentielle interessekonflikter, hvorfor vi er enige om at, han udtræder af bestyrelsen, siger Martin Jagd Graeser, der altså selv bliver konstitueret formand, indtil Kvantum Copenhagen præsenterer den nye mand eller kvinde i stolen.

Kvantum Copenhagens bestyrelse består således indtil videre af Torsten Stiig Janssen, Lars Møller, Rasmus Frølund Thomsen og Martin Jagd Graeser.