Da Kim Jong Andersen, juryformand for Danish Digital Awards, i maj forlod stillingen som Executive Director hos EY, forklarede han, at han stod på spring med et nyt firma i samarbejde med endnu unavngivne partnere.

Mandag løfter han så lidt af sløret for det nye setup i et opslag på LinkedIn, hvor han teaser for Berg & Jong, der efter planen skal lanceres først på efteråret.

Partneren er Søren Berg, der blandt andet er tidligere administrerende direktør for MSLGroup i Danmark og også har været på bureauer som Young & Rubicam, McCann og Bergsøe 4.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

Dertil har han erfaring med konsulentrollen fra blandt andet McKinsey & Company.

- At sigte højere og nå frem til mere. Det er her, i nuet, at vi beslutter, om vi vil tilpasse os fremtiden eller sidde fast i fortiden. Sammen med den kvikke og strålende Søren Holkenfeldt Behrendt Berg sigter jeg efter at tage en større bid af det næste, der kommer, lyder det blandt andet i opslaget.

Kim Jong Andersen ønsker ikke på nuværende tidspunkt at uddybe overfor Markedsføring, hvad Berg & Jong mere præcist kommer til at beskæftige sig med.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.