McCann Health Nordic har pr. 1. august fået Murat Zubcevic som ny Managing Director.

– Vi er super stolte over, at vi har kunne tiltrække en kapacitet som Murat, og vi glæder os til at han skal være en del af den næste etape i udviklingen af McCann Health Nordic, lyder det blandt andet fra Tobias Smidth-Fibiger, CEO for McCann, i en pressemeddelelse.

– Med Murat ombord styrker vi vores forudsætninger yderligere for at skabe et endnu stærkere set-up og hermed imødekomme vores nordiske health kunders behov for meningsfuld, relevant og indsigtsfuld kommunikation, fortsætter han.

Masser af Health-erfaring

Murat Zubcevic kommer til McCann Health Nordic med masser af erfaring inden for healthcare og B2B marketing.

Han har – ud over den seneste stilling som Senior Director og Practice Leader hos Ogilvy – blandt andet også beklædt posten som Global Head of Digital hos Lundbeck.

Dertil kommer stillinger som strategi- og digital forretningskonsulent hos en række danske bureauer med internationale kunder, herunder Vertic og ADtomic.

– McCann Health Nordic har gjort det rigtig godt over de sidste par år. Vi har en stærk offering, vi har et stærkt team og jeg er meget begejstret over muligheden for at stå i spidsen for McCann Health i Norden, siger Murat Zubcevic i meddelelsen.