Mette Hørdum, tidligere Client Service Director for reklamebureauet Hjaltelin Stahl og Managing Partner på The Unicorn, er ny partner, kreativ strateg og CEO i det kreative bureau PONG.

Bureauet blev lanceret for ni måneder siden af Mikkel Elung, der blandt andet er tidligere kreativ direktør i Brandhouse og Ogilvy.

– PONG er kommet godt fra start, og jeg har været meget privilegeret at lande en stribe gode opgaver og faste samarbejder., siger Mikkel Elung, der med etableringen af PONG gik efter at skabe et ”en ny type kreativt bureau med en mindre kompliceret arbejdsform”.

Et gammelt venskab

Travlheden gjorde det også hurtigt klart for ham, at han fik brug en for en partner, så da Mette Hørdum – som Mikkel Elung har kendt i mange år – forlod The Unicorn for at gå nye veje i december 2019, hev han straks fat i hende.

– Hun er i mine øjne én af branchens bedste kreative strateger, fordi hun kan se hvilke strategier, der også kan forvandles til stærke eksekveringer, siger han.

Og det opkald blev Mette Hørdum glad for.

– Da Mikkel ringede, var han og PONG allerede på min radar. For det første kan jeg godt lide Mikkel. Han er helt nede på jorden og har en dyb professionel tilgang til sit arbejde. Og så står han bag en lang række stærke kreative løsninger, som både vinder priser for kreativitet og effektivitet, siger hun.

Lidt af en no-brainer

Hun kalder det for lidt af en ”no-brainer” at finde sammen med Mikkel Elung i PONG, da hun er en stor tilhænger af ”det tætte og ukomplicerede samarbejde”.

– Jeg havde lovet mig selv og min familie en seriøs pause, inden jeg kastede mig ind i noget nyt. Rigtig pause blev det dog aldrig. For hurtigt var der gamle kontakter og samarbejdspartnere, der bankede på døren og gerne ville have min hjælp, siger Mette Hørdum.

Hun fortsætter:

– Jeg kunne ikke lade være med at takke ja til opgaverne og spurgte Mikkel, om vi skulle lave dem sammen for at lære hinanden endnu bedre at kende.

Derfor har de to nye partnere faktisk arbejdet sammen på projekter i fem måneder.

– Jeg er ekstremt glad og stolt over, at jeg i dag officielt kan kalde mig Mikkels partner, og jeg glæder mig vanvittigt meget til at være med til at bringe PONG videre til næste niveau, siger Mette Hørdum.

PONG løser i dag opgaver for blandt andre Rådet for Sikker Trafik, Sundhed.dk, Oticon Medical, Euroeyes, SHARE NOW, WWF, Maistic, Opel og DR3 og kunne i marts ansætte sin første medarbejder.

Der er tale om Rasmus Zepernick, der er ansat som Art Director. Han kommer til bureauet med en række kreative priser i bagagen og international erfaring fra Australien og London. Senest har han været ansat hos Crispin Porter og Brandhouse i Danmark.