Envisions mangeårige adm. dir., Mona Juul, foretager nu er karriereskifte af de store. Hun stopper som chef for et af landets største reklamebureauer med langt over 100 medarbejdere for i stedet at blive spidskandidat for de konservative i Aarhus kredsen.

Der er tale om den kreds, der sidst gav valg til Naser Khader, men han er rykket til Sjælland. Så der er absolut en chance for at blive valgt.

– Intet er sikkert, og bliver jeg ikke valgt, så må vi se til den tid. Jeg har ikke en plan B – jeg har kun en plan C – men jeg har den opfattelse, at når man gør sådan noget som det her, så skal man gøre det 100 pct. og derfor kan det ikke forenes med et job som direktør for Envision, siger Mona Juul.

I stedet overtager Anders Tranæs jobbet som adm. dir. for Envision. Han har hidtil været COO, og han kom til bureauet, da Envision overtog Marv.

– Anders har ca. 25 års erfaring i reklamebranchen, og jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med ham i de seneste fire år. Jeg er overbevist om, at han er den person, der skal stå i spidsen for Envision og det har i et stykke tid ligget i kortene, at han skulle tage over på et tidspunkt.

– Han vil bringe bureauet sikkert videre i tæt samarbejde med den øvrige ledergruppe, som bl.a. omfatter kreativ direktør Jesper Herholt, økonomidirektør Anni Sørensen og kontaktdirektør Christian Kirkegaard, siger Mona Juul.

Hun vil selv fortsætte som partner og også komme til at arbejde med udvalgte kunder.

– Men jeg rydder mit kontor og vil ikke have eget kontor mere. Det er den rigtige måde at gøre det på, siger Mona Juul og tilføjer, at da muligheden dukkede op, så var hun ikke i tvivl.

– Jeg har altid været politisk interesseret, og for mig var dette en enestående chance for at udleve mine politiske ambitioner. Og når jeg har mulighed for at forene dette med en fortsat stærk tilknytning til Envision, som er mit hjertebarn, og First Chair Group, som er et super spændende projekt, kan jeg ikke forlange mere, siger Mona Juul.

Hun tilføjer, at hun hidtil ikke har været medlem af de konservative, fordi hun ikke synes, det har kunnet kombineres med hendes job.

First Chair Group ejer 60 pct. af Envision og er en gruppe, der tilbyder diversificerede kommunikationsløsninger og rådgivning bl.a. indenfor digital kommunikation i samarbejde med Gorm Agency og indenfor PR med Harbinger Public Relations.

First Chair rummer desuden også Search-og konsulentfirmaerne Unique Human Capital og Flensby & Partners. Endelig er der også Envisions medejerskab af mediebureauet Orchestra.

– Vi har stor respekt og forståelse for Monas beslutninger dels om at lade nye kræfter overtage den daglige drift i Envision dels om at forfølge sine politiske ambitioner. Det kræver både stor selverkendelse og mod. Mona vil kunne bidrage meget positivt både til det politiske liv og den politiske debat og kommer med en stor ledererfaring og indsigt om bl.a. erhvervslivet, markante holdninger og ikke mindst store menneskelige kvaliteter, siger bestyrelsesformand i First Chair og fortsætter:

– Vi er også overbeviste om, at Anders Tranæs er den helt rigtige person til at tage over efter Mona. Han har bestyrelsens og hele First Chair Groups fulde opbakning og er meget vellidt i Envision. Vi kender ham som en yderst faglig kompetent person med fine menneskelige og ledelsesmæssige egenskaber.

Envision havde i sit seneste regnskabsår et forrygende resultat med en fremgang på 20 pct. til en bruttoavance på 115 mio. kr. og et overskud på 25 mio. kr.