Det prisvindende produktionsselskab New Land, der har base i København og Stockholm, åbner ny afdeling i Storbritannien – New Land London.

I den forbindelse er Trine Pillay, tidligere Executive Producer hos Smuggler London, hentet ind til at styre den nye, britiske afdeling.

Trine Pillay kommer også til at stå i spidsen for produktionsselskabets aktiviteter i Amsterdam, hvor man oplever en opblomstring med kreative bureauer som blandt andre W + K, 72andSunny og Anomaly.

Ud over indtil flere priser ved både danske og internationale award shows glæder man sig hos New Land også over et helt andet særkende:

– Vi er stolte af, at have en lige fordeling mellem kvindelige- og mandlige instruktører. Og vi er af den overbevisning, at New Lands succes bærer præg af netop dette, siger Trine Pillay i en pressemeddelse og tilføjer: ”Jeg er utrolig begejstret for at være med til at lancere New Land i London.”

Stærke navne

Med senest tre Cannes Lions-løver i sommer og titlen som Årets Producer ved The True Award 2019 – og mange flere awards – har New Land markeret sig stærkt på den danske reklamefilm-scene siden lanceringen i 2014.  

Blandt produktionsselskabets kendte instruktørnavne finder man da også eksempelvis Daniel Kragh-Jacobsen og Casper Balslev, der begge har gjort sig bemærket ved både nationale og internationale award shows.

Hertil kommer navne som Lærke Herthoni, Tore Frandsen – og Sandra Winther, der så sent som 5. november vandt en Young Guns-pris i New York.

Også nyt ansigt  i København

Endelig – og ikke mindst – melder New Land også om ny fra København, hvor en ny profil er landet:

Det drejser sig om Sara Samsøe, der er tiltrådt som Executive Producer og Head of Production.

Inden sin start på New Land, arbejdede hun i fire år som producer på Vice/Virtue.

– Jeg er glad for endelig at have fundet min arbejdspartner (New Lands danske Managing Director, Thor Brammer Jacobsen, red.) Jeg glæder mig sindssygt meget til rejsen sammen med alle på New Land – her har jeg fundet min familie, siger hun i en pressemeddelelse.