Kommunikationsbureauet Operate har fået ny CEO. Det fremgår af en pressemeddelelse fra bureauet.

Den nye CEO er Anders Dybdal, der har været i Operate i mere i 10 år. De seneste fem år som direktør for rådgivning og udvikling.

Han overtager posten fra den ene af bureauets to stiftere, Per Rystrøm, der etablerede Operate i 2002 sammen med John Pedersen.

Ny CEO: Coronakrisen har været en øjenåbner

Anders Dybdal giver i meddelelsen blandt andet udtryk for, at Operate, der i 2019 omsatte for 52,4 millioner kroner og leverede et årsresultat på 4,5 millioner kroner, ”skal blive bedre til at overbevise kunderne om, at adfærdsmetoder og kommunikation er en stor del af løsningen på deres udfordringer”.

– Coronakrisen har rystet samfund og virksomheder – også vores – men det har også været en øjenåbner for mange kunder. De har bl.a. set, hvor stor betydning det arbejde med borgernes individuelle adfærd kan have – ikke bare for smittetryk. Det skal vi bruge aktivt, siger den nye CEO i pressemeddelelsen.

Operate var ifølge den seneste kortlægning af den danske bureaubranche, Reklamebureaubranchen 2019 fra Dansk Brancheanalyse, Danmarks største bureau i kategorien PR.

Anders Dybdal tiltræder som ny CEO for Operate 1. juli.

Ved siden af arbejdet hos Operate har Anders Dybdal været med til at stifte tænketanken Cevea i 2008. Han stoppede som bestyrelsesformand for tænketanken i maj 2020 inden CEO-skiftet i Operate.