Efter tre år som selvstændig med det digitale design- og innovation-studio, ShapeShifters, har Henrik Jensen valgt at takke ja til en stilling som produkt- og innovationsdirektør hos branding-bureauet Make.

Henrik Jensen er hentet ind efter et længere rekrutteringsforløb i samarbejde med Holm Marcher, oplyser bureauet, og han får ansvaret for at videreudvikle de digitale aktiviteter og processer på bureauet.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

- Vi har længe søgt efter en profil, som kan bygge videre på vores eksisterende forretning og udvide paletten af vores services. Og måske allervigtigst – som passer ind i vores kultur. Det har vi fundet i Henrik, siger Make-partner og strategisk direktør, Morten Brudholm

Om baggrunden for oprustningen siger han:

- Vi har gennem de senere år oplevet at komme tættere og tættere på kundernes maskinrum, og den dybere og tidligere involvering har øget behovet for en oprustning på den kommercielle side af vores digitale kompetencer.

Bredere og hurtigere ud

Inden han stiftede ShapeShifters, var Henrik Jensen gennem syv år en del af væksteventyret hos Wunderman, og trods medgang hos iværksættervirksomheden var muligheden for at bygge videre hos Make for spændende at sige nej til:

- Jeg havde ledt en del tid efter et bureau, der gik med nogle af de samme tanker som mig, og hvor forudsætningerne var til stede for at komme bredere og hurtigere ud, end vi kunne i ShapeShifters. Det fandt jeg med det samme hos Make, siger Henrik Jensen.

GÅ IKKE GLIP AF DAGENS VIGTIGSTE NYHEDER. KLIK HER.

Og han er ikke i tvivl om, at hans erfaringer kan komme Make til gode:

- I ShapeShifters hjalp vi - udover at iværksætte vores egne projekter - en masse spændende og højt profilerede start-ups og scale ups fra primært Silicon Valley med skabe deres digitale produkter og services, siger han og tilføjer: 

- Det er jo det, der reelt er  forretningen, og den erfaring tager jeg med videre i Make-regi, hvor tingene ikke kun skal drømmes, men rent faktisk blive til noget og betyde noget.