Det er den meget rutinerede Erich Karsholt, der i dag sætter sig for bordenden som adm. direktør for TBWA & BBDO A/S.

De to bureauer fusionerede for lidt over et år siden, og Erich Karsholt tiltrådte stillingen som kontaktdirektør den 1. august 2014.

– Erich har på kort tid udvist stort engagement og resultater. Det har derfor været naturligt at overgive den daglige ledelse til Erich Karsholt, udtaler Claes Rasmussen, der er bestyrelsesformand og partner i bureauet.

Erich Karsholt er 54 år og kom fra et job som strategisk direktør hos BrandMovers. Før det har Erich bl.a. været partner hos Bates Y&R. Erich, der er cand. merc. fra CBS, har også tidligere drevet eget reklamebureau og har tillige været præsident for IAA Chapter Danmark samt været medforfatter af en række fag- og lærebøger inden for markedsføring.

– Med Erich får vi en leder med lang, bred erfaring og solid viden om kommunikation og markedsføring. Erich får en vigtig opgave med at udvikle TBWA & BBDO A/S i Danmark i samarbejde med de nordiske kollegaer. Jeg er tryg ved, at Erich er vores nye frontfigur og tager lederskabet af bureauet fremadrettet, siger Claes Rasmussen.

Erich Karsholt ser meget frem til sin nye rolle:

– Det er en fantastisk mulighed at få lov at være i spændingsfeltet mellem to af verdens ledende bureaunetværker TBWA og BBDO. Det rummer unikke muligheder såvel i Danmark som i Norden, siger han.

– Vi arbejder mere og mere med regionale kunder på tværs af grænser i en konkurrencepræget verden. Samtidig arbejder vi med helt nye tilgange til kommunikation, der favner både traditionel, digital og eventbaseret kommunikation.

– Vi har mange dygtige medarbejdere, og det høje niveau afspejler sig bl.a. i en stæk kreativ afdeling. Det lover godt for fremtiden, slutter Erich Karsholt.

Lidt facts:

TBWA & BBDO Danmark A/S ligger i Bredgade, tæller i dag 25 medarbejdere og indgår i Norden som et af de stærkeste bureaunetværker med knapt 250 medarbejdere inkl. Island. TBWA & BDDO A/S i Danmark tæller i dag flere topbrands på kundesiden, såvel nationale som internationale.

Både BDDO & TBWA indgår i Omnicom Group Inc. ( NYSE-OME).