Aarhus-bureauet Aros Kommunikation har optaget Jakob Sørensen som ny partner fra 1. november 2018.

Jakob Sørensen er oprindelig uddannet kandidat i medievidenskab og bachelor i idéhistorie fra Aarhus Universitet, og han tog de første skridt på karrierestigen i henholdsvis Politikens analyseafdeling og på mediebureauet Mediaedge:cia (det nuværende Wavemaker).

I 2008 trådte han ind i ledelsen af familiens virksomhed KSM Group, der leverer løsninger til vind-, energi- og maritimindustrien.

Og det havde han tydeligvis succes med, for frem til 2017, hvor han solgte gruppens hovedaktiviteter fra, voksede virksomheden fra 45 til 150 medarbejdere med produktion i både Danmark og Polen.

Sidste år vendte Jakob Sørensen så tilbage til bureaubranchen som chefkonsulent hos Aros Kommunikation, så det er en erfaren erhvervsleder, der kender udfordringerne som selvstændig på godt og ondt, der nu er ny partner på bureauet.

Jakob Sørensen afløser Erik Eisenberg, der forlader sin stilling som direktør og partner hos Aros Kommunikation efter halvandet år.

Efter samlet set 13 år ”på den anden side af bordet” - bl.a. som Head of Information hos Dansk Supermarked og VP og Head of Communication hos APM Terminals - vender Eisenberg tilbage til mediebranchen som journalist på Børsen.