Instruktørerne Simon Bonde og Ian Isak hos produktionsselskabet Honeytrap har haft et godt år, hvilket bl.a. fremgår af en stribe fornemme nomineringer ved dette års Creative Circle Award.

Og det har skabt overskud til at kunne tilknytte og udvikle flere instruktører. 

For et par måneder siden kom Peter Riis til som shooting director, og seneste skud på stammen er den rutinerede og prisbelønnede instruktør Christian Lyngbye.

Han har gennem tiden instrueret reklamer for brands som Cartier, Gillette, Nike, Coca-Cola, Samsung Galaxy, Heineken, Turkish Airlines og Peugeot, og er blevet belønnet for sit arbejde med flere internationale priser – herunder tre guld-løver i Cannes.

Stilistisk sikkerhed

Og hos Honeytrap er direktør Malene Dyhring ikke overraskende stolt over, at det lille selskab har kunnet tiltrække så stort et navn.

- Christian arbejder mest i udlandet, og her beviser han gang på gang, at hans æstetiske niveau er i særklasse. Der er ikke mange danske instruktører, der kan mønstre den visuelle og stilistiske sikkerhed, som Christian kan, så vi ser ham som et perfekt supplement til vores øvrige instruktører, siger Malene Dyhring.

Honeytrap er stadig en ret lille ”butik” med nu i alt fire instruktører, men ifølge Simon Bonde har de heller ikke travlt med at puste sig op: 

Millimeter-præcist

- Vi har altid haft den filosofi, at vi kun skulle udvide rosteren, hvis det skete naturligt, og det har været tilfælde med Christian, som havde brug for et hjem til sine danske aktiviteter. Jeg har altid beundret hans arbejde, fordi det bare altid lugter af kvalitet, siger han og tilføjer:

- Casting, look og storytelling er altid millimeter-præcist i Christian Lyngbyes film, og efter at have lært ham at kende, tror jeg, at jeg har fundet hans hemmelighed - Christian er simpelthen en arbejdshest, der tager alle opgave uhyggeligt seriøst, og det skinner igennem på hans rulle. 

Bonus-info: Det var Christian Lyngbye, der for en del år siden instruerede Nikes berømte Ronaldinho-film ”Crossbar”. Den hvor fodbold-ikonet med nye støvler skal prøve at ramme overliggeren præcist og gør det. Hver gang.

Se masser af fine eksempler på Christian Lyngbyes arbejde her.