Den tidligere CEO for NORD DDB, Anders Wik, er ved årsskiftet rykket ind som ny Chief Brand Officer for den børsnoterede danske software-virksomhed DecideAct.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Anders Wik, der også tidligere har været digital direktør hos Robert/Boisen & Like-minded, forlod i marts 2019 CEO-jobbet hos NORD DBB.

Herefter gik han selvstændig på Bornholm med bureauet Ö, som han har drevet siden da.

En af kunderne har været DecideAct, som Anders Wik nu bliver en del af som Chief Brand Officer og investor. Og opgaven er klar, siger han:

– At positionere DecideAct som globalt household brand inden for Strategy Execution Management.

Er vant til at bygge brands

Ud over CEO-stillingen hos NORD DDB i København og jobbet som digital direktør hos Robert/Boisen & Like-minded har Anders Wik tidligere også arbejdet i Norge.

Blandt andet som Managing Partner for det norske digitale bureau TRY Apt. Og som tekstforfatter for de norske bureauer Dinamo og Virtual Garden.

Herhjemme har han gennem 10 år været medlem af bestyrelsen i Creative Circle, hvor han også var med til at skabe Creative Circle Award.

Men turen over på kundesiden, ser han ikke som en voldsom omvæltning: 

– Jeg har de seneste år arbejdet direkte med virksomhedsledere, blandt andet med at bygge et brand for en ny international bank fra bunden af. Så selve det at være ansvarlig for at bygge et brand, er ikke nyt for mig, siger han i meddelelsen.