Da ledelseskortene tidligere på året blev blandet på ny i kølvandet på sidste års sammensmeltning af de to bureauer Patchwork og Very, førte det til, at den daværende  CEO, Line Skafte Wilkens, forlod fusionsbureaet Very Patchwork.
 
Nu er hun atter i fuld vigør som ny strategisk direktør i det 14 år gamle it-konsulenthus Kraftvaerk, der er aktive på det danske, svenske, russiske og finske marked.
 
Kraftvaerk ønsker at fokusere på international branding af virksomheden samt at udvikle en ny strategi på tværs af de fire markeder, hvor it-selskabet opererer.
 
Og i den forbindelse er valget af Line Skaftens Wilkens naturligt, lyder det fra Kraftvaerk i en pressemeddelelse.
 
– Lines energi og handlekraft er, hvad vi har brug for i Kraftvaerk. Vi vil sætte et aftryk på det nordeuropæiske marked indenfor it-udvikling. Vi har altid levet stille, men det er nu tid til at fortælle verden om de fantastiske udfordringer, vi går og løser til dagligt, siger Otto Andersen, der er stifter af og administrerende direktør for Kraftvaerk.
 
Line Skaftens Wilkens ser frem til den nye udfordring.
 
– Jeg er så stolt over at kunne få lov at være med på denne rejse, og det var mig klart fra første møde, at Kraftvaerk har noget unikt over sig. Man kan mærke den kompromisløshed som firmaet emmer af med det samme, og den respekt og stolthed med hvilken alle går til arbejdet, siger hun.