Reklamebureauet We Love People får to nye kreative direktører, og dermed genforenes to tidligere kollegaer fra bl.a. Bates, Umwelt og BBDO.  

De to nye kreative direktører er Heidi Volke, der har været på We Love People som senior tekstforfatter de seneste seks år, og Olga Bastian, der gennem de sidste 10 har været kreativ direktør på det prisvindende bureau Liquidminds.

Oprustningen er en naturlig konsekvens af de seneste to år med adm. direktør Karina Holm Henriksen og kreativ direktør Christina Blak i spidsen for bureauet.

- Vores kunder søger rådgivning inden for purposedrevet kommunikation, og vi skal føre bevis for, at forretning og formål hænger sammen. Vi tror, at virksomhederne kommer til at forandre verden – og det ligger op til ikke kun strategisk sparring, men også kreativ eksekvering af virksomhedernes holdninger og indsatser, siger Karina Holm Henriksen.

Hun suppleres af Christina Blak, der beholder sin titel af kreativ direktør, men med udvidelsen får en mere strategisk rolle.

- Min og Karinas hovedopgave bliver nu – i såkaldte purpose-labs – at udfordre kundes forretning, mens Heidi Volke og Olga Bastian skal omsætte det til konkret, kreativt output.

En del af ledergruppen
Olga Bastian beskriver sin rolle og motivationen for sit skifte således:

- Jeg skal være med til at gøre We Love People relevant for endnu flere kunder. Bureauet bygger bro mellem virksomhedernes grundfortælling, deres ønske om at skabe relevans i samfundet og deres kommercielle agenda.

Det kreative direktørteam er samtidig et gensyn, for Heidi Volke og Olga Bastian har tidligere arbejdet sammen på Bates, Umwelt og BBDO.

- Kreativitet kan være mange ting. Og vi tre kreative direktører har hver vores faglige styrker, som er helt i tråd med vores blik på kreativitet som en multidisciplin, der spænder over strategi, visualitet og fortællekraft, siger Heidi Volke.

Hun og Olga Bastian bliver en del af bureauets ledergruppe sammen med procesleder Gry Knoop og Simon Ryhede, der er Director Digital & Social. Direktionen består af Karina Holm Henriksen og Christina Blak.

Med tilgangen af Olga Bastian er We Love People oppe på 23 medarbejdere.