Et mellemstort bureau oven i hatten. Sådan kan tilgangen i app-bureauet Shape og bureauets opstart-virksomheder beskrives. 26 nye medarbejdere er ansat på godt fire måneder.

– Vi arbejder på komplekse løsninger med nye kunder som Nordisk Film og Solar, og oplever samtidig øget aktivitet fra eksisterende kunder som Danske Spil, OK, Fitness World, DLG og Credit Suisse, siger Nicolas Linde, der er CDO og partner i Shape, i en pressemeddelelse.

Han tilføjer: 

– Mobilen er omdrejningspunktet for stort set alle danskere, hver dag. Og inden for de områder, vi beskæftiger os med, skaber apps stor værdi for virksomhederne. Vi kan se, at der årligt passerer mere end 10 milliarder kroner gennem de produkter, vi bygger. Og beløbet er stigende. 

17 af de 26 nye medarbejdere er kommet på plads hos Shape, mens de resterende ni sidder hos de opstartsvirksomheder, som sammen med bureauet udgør Shape Group. 

I 2017 steg bruttofortjenesten i Shape med 66 procent til 32,2 mllioner kroner, mens resultatet før skat steg med 79 procent til 12,5 millioner. kr., oplyses det i pressemeddelelsen. 

Med de seneste måneders nyansættelser – der hovedsageligt har bestået af ingeniører – er Shape oppe på 68 medarbejdere, mens der er 14 i opstarts-virksomhederne.

Fakta: De fire opstartsvirksomheder:

– FarmBackup. En markedsplads for landbrugsydelser, der folder sig ud i England, New Zealand og Tyskland. Har netop lukket en større investeringsrunde med Promentum Equity Partners.

– CargoFlux. Transportbooking for store og mellemstore virksomheder, med over 1000 internationale kunder.

– GoLittle. En guide og app til de bedste børnevenlige steder, f.eks. legepladser, restauranter og naturoplevelser. Ankermanden er Morten Resen, tidl. vært på Go’ Morgen Danmark. 

– Crop. En handelsplatform som muliggør køb og salg af afgrøder mellem landmænd i Danmark, England og Tyskland.