Det er fart på hos det aarhusianske Search marketing bureau s360, der er et af landets største med kunder i hele Norden.

Bureauet har netop åbnet nyt kontor i København, og nu udvides yderligere med opkøbet af SEO-bureauet Iseek fra Skanderborg.

Den tidligere ejer i Iseek, Joakim Kruse, fortsætter som Head of SEO i s360, hvor han skal varetage søgemaskineoptimering for kunder i hele Norden.

– Joakim og jeg har gennem længere tid sparret om SEO og branchen som helhed. Jeg har lært ham at kende som ekstremt kompetent, og hans arbejdsmåde harmonerer rigtig godt med den måde, som vi gør tingene på i s360, lyder det fra Jakob Vedel, CEO i s360, i en pressemeddelelse.  

– Jeg ser derfor meget frem til, at Joakim bliver en del af s360 og udviklingen af vores SEO afdeling, fortsætter han.

Stærkere sammen

Joakim Kruse har otte års erfaring med søgemaskineoptimering i bureau og siden som selvstændig, og også han ser frem til at starte arbejdet hos s360.

– Jeg er super-spændt på at blive en del af s360, som har været igennem en rigtig flot udvikling, og hvor der hersker en vinderkultur, som jeg glæder mig til at blive en del af. De er meget innovative og har mange interessante tiltag i pipelinen, som jeg også glæder mig til at eksekvere, siger han.

– Desuden ser jeg denne sammensmeltning som en stor fordel for mine eksisterende kunder, der nu får adgang til et helt hus af kompetencer inden for især SEO, Google AdWords og Facebook annoncering, slutter Joakim Kruse.