I foråret og sommeren 2006 relancerer adidas Originals sit sneakerskoncepter, adicolor – der er en hyldest til det individuelle udtryk og den ubegrænsede personlige udfoldelse. Den klassiske kollektion af ”customizable sneakers” udvides med beklædningsdele og tilbehør, og ud over den originale ”White Series” lancerer adidas også en ”Colour Series”.
adicolor-konceptet blev lanceret første gang i 1983 på Ispo-messen i München. Udgangspunktet var helt hvide sneakers med tilhørende specialproducerede, hurtigttørrende tuscher, der gjorde køberen til designer og gav ham eller hende mulighed for at designe sin helt personlige sneakers. Idéen var aldrig set før, og kollektionen har sidenhen opnået kultstatus.
For at understrege adicolors designmuligheder, vil den nye 2006-kollektion blive tilføjet flere forskellige avancerede kreative værktøjer, fra filtpenne til spraymaling. Desuden bliver kollektionen delt i to: ”White Series” tager udgangspunkt i det originale koncept, hvorimod den nye ”Colour Series” er resultatet af et samarbejde mellem adidas Originals og en række ikoner fra kunst- og modeverdenen, der har designet deres personlige adicolor-sneakers.
”Colour Series” er resultatet af et tæt samarbejde mellem adidas og en række markante skikkelser fra den internationale kunst- og modeverdenen, der hver har lavet deres personlige adicolor-sneaker.
Wood Wood-butikken i Krystalgade i København er som den eneste i Nordeuropa blevet udvalgt til at designe sin egen sko i adicolor-serien. Skoen er en del af den såkaldte Palette 1, der med seks eksklusive modeller markerer lanceringen af ’Colour Series’ på verdensplan. Udover Wood Wood’s model tæller Pallette 1 sko designet af prominente navne som Colette i Paris, The Hideout i London, HUF i San Francisco, Styles i Tokyo og Dave’s Quality Meat i New York. pia