Aller Media er i luften med endnu en ny satsning.

Denne gang gælder det 1337 Magazine, der er et nyhedssite for e-sportsinteresserede, hvor alt fra daglige nyheder, resultater samt interviews og reportager er samlet på et sted.

Og hvad er så e-sport? Jo, det er en sammentrækning af ordene ”elektronisk” og ”sport” og bruges når computerspillere dyster imod hinanden på konkurrenceniveau.

– Det er ambitionen, at det digitale magasin skal videreføre Aller Medias lange tradition inden for storytelling samt underholdning i et globalt perspektiv og med de professionelle stjerner, deres personlige oplevelser og erfaringer i centrum, lyder det fra Allers innovationsdirektør, Pernille Aalund, i en pressemeddelelse.

Annoncører har set lyset

Niels Thornberg, som er idemanden bag og forretningsudvikler på 1337 Magazine, fortsætter:

– Vi vil fortælle de historier, der sætter tanker i gang hos læserne og som ingen andre inden for e-sport fortæller i øjeblikket. Vi laver sportsjournalistik, men om Counter-Strike og League of Legends i stedet for fodbold og håndbold. E-sport handler om passion, og det er det, vi gerne vil formidle til og inddrage vores brugere i, siger han.

Med millioner af dedikerede e-sportsfans og internationale turneringer med præmiesummer på niveau med Wimbledon, har annoncører for længst fået øje på mulighederne i e-sport.

Aller Medias innovationsenhed har tidligere lanceret globale produkter som ordspillet Wordbase og onlineuniverset Royalista.com for alle med interesse for royalt stof.

jml