Det amerikanske erhvervsmedie Forbes har udvalgt Nicolai Vittrup, der er stifter og CEO i det digitale bureau Webamp, og 28-årige Nina Shini Andersen, som er stiftende partner og CEO for Social Works, til talentlisten ”30 Under 30 – Europe” i kategorien Media & Marketing.

– Jeg er meget stolt og beæret over denne anerkendelse, siger 29-årige Nicolai Vittrup i en pressemeddelelse.

Det er anden gang inden for kort tid, at et medie fremhæver Nicolai Vittrup, som også er at finde på Berlingskes Talent 100-liste for 2021.

– Vejen til succes har været belagt med udfordringer, tilbagefald og prøvelser. Det er dog det er det hele værd, når jeg ser, hvor glade mine kunder er, hvor sjovt mine medarbejdere har det, og hvordan min vision dengang er blevet min virkelighed i dag, siger Nicolai Vittrup i meddelelsen.

Ifølge det seneste regnskab for Webamp ApS kom selskabet ud af 2020 med en bruttofortjeneste på cirka 5,5 millioner kroner, mens årets resultat landede lige under 1,1 millioner kroner.

Det seneste regnskab for Social Works ApS, som popsnedkeren Remee er medejer af, viser, at selskabet i seneste regnskabsperiode kom ud med et underskud på knap 26.000 kroner, mens bruttofortjenesten lød på cirka 3,9 millioner kroner.