Anders And & Co. budgettet ligger nu hos Halbye, Kaag & Partners. Carsten Kaag var oprindelig den kreative bag spottene “vores historier er bedre end dine“. Da han forlod APL, hvor Anders And & Co. tidligere holdt til, for at starte bureau sammen med Steen Halbye, ja så fulgte Anders And – et stykke tid senere – efter.
– Vi sætter stor pris på den kreative hjælp fra Halbye, Kaag & Partners, siger marketingchef Marianna Gregersen, Egmont Serieforlaget A/S.
– Og vi er selvfølgelig meget glade for at salget er begyndt at stige igen på børnemarkedet, der er et meget svært marked, hvor man hele tiden er oppe imod det faktum at børn får mindre og mindre tid, fordi de får flere og flere aktiviteter. Anders And bladet har lige som andre produkter rettet mod børn, også mærket begrebet “kids gets older-younger“, derfor glæder den positive udvikling ekstra meget, understreger Marianna Gregersen.

LIV I DEN GAMLE AND
Udviklingen er gået fra 94.200 solgte blade pr. uge sidste år til 98.000 i år, så der er stadig masser af liv i den gamle and. Markedsføringbudgettet er relativt lille, og der bliver, sammen med print og aktiviteter i butikkerne, produceret et nyt tv-spot hvert år over temaet “vores historier er bedre end dine“.
– Tv-spottene kører på humor og fantasi, og et nyt spot bliver kørt massivt i starten, hvorefter vi kører en kavalkade af alle spottene, siger Marianna Gregersen.
– Nostalgien og den store opmærksomhed i forbindelse med 50 års jubilæet for Anders And & Co., i kombination med forskellige events, har også været med til at vende udviklingen, siger Marianna Gregersen.

#MR