Man kan aldrig blive for generøs. Det mener i hvert fald Anthon Berg, som på Kulturnatten stillede en talerstol op på Strøget i København til fri afbenyttelse – naturligvis med skuffen fuld af marcipanbrød og med en opfordring til at sige noget positivt. Den lille happening skal ses som en del af
Anthon Bergs nye kampagne, der er bygget op omkring generøsitet og gavmildhed.
Marketingsdirektør for Anthon Berg, Martin Dalsgaard Andersen forklarer:
– Hos Anthon Berg har vi i denne måned lanceret vores nye kommunikationsunivers: ”You can never be too generous”. Vi vil gerne hylde de generøse handlinger, og derfor har vi valgt at lave en række events i bybilledet, der omhandler generøsitet. Talerstolen er vores første lille start event, og det er vores første skridt mod at udleve vores branding-platform i offentligheden og få målgruppen til at interagere på en positiv og uventet måde med brandet, siger han.
Mange var klar på at gå på talerstolen og udleve mantraet om at sige noget positivt.
– Når en pink talerstol med en sort megafon står midt på Strøget i København, kan det måske godt virke lidt skræmmende i starten, men da folk først kom i gang, blev det til mange søde meddelelser, som også frembragte smil hos publikum. Vi talte bagefter med de folk, der havde været på talerstolen og talte i megafonen. De tilkendegav alle, at det havde været sjovt – og det havde været en dejlig, positiv event, fremhæver Martin Dalsgaard Andersen.
Se her hvordan generøsiteten bragte smil frem på Strøget i København.
/embed>