Rejsebureauet Falk Lauritsen Rejser fra Herning skifter navn til Apollo Rejser, men tilknytningen til det midtjyske understreges med en udvidelse af sponsor-samarbejdet med de lokale helte i Superligaklubben FC Midtjylland (FCM).

Apollo Rejser har fra lørdagens træningskamp mod Örebro fra Allsvenskan et logo på FCM-spillernes bukser.

– Falk Lauritsen Rejser har været lig med Herning og har i årevis været en aktiv medspiller i FCM. Med det øgede engagement viser vi, at vi trods navneskiftet bliver i regionen og fortsat støtter en af de institutioner, der binder det midt- og vestjyske sammen, lyder det fra Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo Rejser i Danmark, i en pressemeddelelse.

Bred aktivering

Apollo Rejser investerer også som de første i FCM’s nye mediepakke, der skaffer annoncøren i forbindelse med potentielt 800.000 midt- og vestjyder i ugen op til en kamp på hjemmebanen, MCH Arena.  Det sker i forbindelse med forårspremieren mod OB mandag den 23. februar

– Det handler om aktivering og eksponering i en lang række af landsdelens biografer, i X Busser, i en bred vifte af aviser og ugeaviser, lokalradio, på sociale medier og på storskærme i regionen, siger Søren Märcher, brand manager i FC Midtjylland og idemand bag konceptet.

Alt i alt er der tale om en kommunikationsplatform, man som almindelig annoncør ikke kan aktivere, lyder det.

– FCM er nytænkende omkring kampene. På den her måde hjælper de os aktivt ud til 800.000 mennesker i en hel landsdel og skaber værdi for os som brand. Det forventer vi os meget af, slutter Glenn Bisgaard fra Apollo Rejser.