De to superbrands Apple og Burberry har indledt et usædvanligt samarbejde.

Lanceringen af en ny kollektion for det engelske fashionbrand Burberry er således ”skudt” med kameraet i Apples nye iPhone 5S.

Burberry viser et glimt af sin nye kollektion under Londons modeuge, og Apple er naturligvis ude at promovere sit nye iSight-kamera, som sidder i den nye iPhone 5S.

Og måske er Burberry/Apple et godt match, da det engelske fashion-brand ofte omtales som et af de mest fremsynede og mest digitaliserede inden for modeindustrien.

Derfor har det heller ikke ligget fjernt for Burberry at samarbejde med Apple om at skyde både fotos og video af Prorsum Womenswear med en iPhone, selvom der ikke kan herske tvivl om, at der undervejs er blevet anvendt professionel belysning.

Nogle vil sikkert sige, det er modigt, at Burberry vælger en iPhone til at producere en ny kampagne, men det nye tiltag er et eksempel på, hvordan Burberry fremover forestiller sig at ”engage” med forbrugeren og viser, at de er i stand til at tage egen medicin, når det kommer til at publicere eller dele indhold på nettet, lyder det fra Burberrys kreative direktør, Christopher Bailey.

– Med det nye samarbejde hylder vores forankring inden for design og håndværk. Og begge brands har en fælles passion for at skabe smukke produkter, hvor teknologi bliver udnyttet til at skabe en emotionel oplevelse. Derfor har det været særligt spændende at udforske mulighederne i iPhone 5S, siger han.

Christopher Bailey tilføjer, at man er meget spændt på at se, hvad samarbejdet kan få af betydning for fremtiden, hvor Burberry ønsker at skabe endnu mere integration mellem den virtuelle og fysiske kundeoplevelse.

Under modeugen i London vil forbrugeren således kun kunne følge Burberry’s ”run way” gennem linsen af iPhone 5S. Til begivenheden vil fotos og video blive distribueret via sociale medier og på Burberry’s egne kanaler.

– Med IPhone 5S er det blevet endnu nemmere at tage fotos. Derfor er vi begejstrede for at se de mange fotos og videoer, som Burberry kommer til at skyde med det nye iSight-kamera, slutter Greg Joswiak, VP for Product Marketing hos Apple.

Nedenfor kan ses seneste indslag fra Burberry’s catwalk under London Fashion Week.