I sommer fik Marketsquare kokken Jens Rahbek, manden bag bl.a. Sticks’n Sushi og Etica, på kundelisten. To fornemme internationale priser er allerede vokset ud af samarbejdet.

Jens Rahbek henvendte sig til Marketsquare i forbindelse med udviklingen af det nye madkoncept ”Yatai by Jens Rahbek”, og Marketsquare blev inddraget i hele processen fra forretningsudvikling til udvikling af brandets visuelle identitet.

Det er for den visuelle identitet, Marketsquare nu har høstet to internationale priser. Ved Mobius Awards 2014 fik Marketsquare en 1. plads i kategorien brand identity, og ved ICMA 2014 blev det til sølv i kategorien business stationary.

– Jeg er meget begejstret for samarbejdet med Marketsquare. De forstår min forretning og er samtidig fantastiske kreative sparringspartnere, og jeg faldt pladask for brand identiteten, der præcist fortolker den minimalistiske japanske æstetik og kombinerer den med passion og glæde, siger Jens Rahbek.

På den anden side af bordet er der naturligvis glæde over hæderen:

– Vi er stolte over de to priser, og ikke mindst for at have Jens Rahbek som kunde i huset. At vi har været så dybt involveret i forhold til at definere positionen for ”Yatai by Jens Rahbek” har været super spændende. Og så inspirerer Jens’ åbenhed og tillid til et rigtig givende samarbejde og gode kreative løsninger, siger kontaktdirektør på Marketsquare Camilla Flindt Hjælmhof.

Yatai by Jens Rahbek er baseret på det traditionsrige japanske gadekøkken. Det er også netop fra et gadekøkken hos Copenhagen Street Food på Papirøen, at Yatai by Jens Rahbek pt. sælges, og derudover er der planer om en ready-to-cook linje til introduktion i detailhandlen i 2015.